Wie ben ik

Mijn naam is Merel Ann Ricketts en ik ben een studente Interactief vormgever aan het Mediacollege Amsterdam. Voordat ik deze opleiding begon heb ik een cursus fotografie aan de Fotovakschool Amsterdam gedaan. Mijn passie gaat uit naar vormgeven, ik ben dan ook veel bezig in Illustrator, Photoshop en Indesign. Als ik iets doe wat ik interessant vind gebeurt het nog al eens dat ik de buitenwereld vergeet en uren aaneen bezig ben.

Curriculum vitae op aanvraag

[rev_slider_vc alias=”merel”]


Notice: compact(): Undefined variable: limits in /home/public/sites/www.ricketts.nl/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 821

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /home/public/sites/www.ricketts.nl/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 821

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/public/sites/www.ricketts.nl/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399